Welkom
in het vierde leerjaar

Welkom in klas H4B. Samen staan we voor de uitdaging om je wegwijs te maken in de natuurlijke getallen tot 100 000 en kommagetallen tot 0.001. Ook besteden we dagelijks aandacht aan taal. De kaart van België en de eeuwenband verkennen staat ook op het programma.

Hartje Icon
Sint Barbara College Heilig Hartplein Klassen H4b

Hallo, ik ben Juf Christel

Ik ben 53 jaar.

Mijn hobby’s:
De school maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik geef al vele jaren les in het vierde leerjaar en dat vind ik nog altijd even boeiend. Het geeft me veel voldoening om de kinderen elke dag bij te staan bij hun leer-en groeitraject en hen te zien openbloeien. Ik hou me in mijn vrije tijd graag bezig met mijn gezin en familie. Ik ben ook altijd te vinden voor een gezellig etentje met vrienden. Ik kom tot rust aan de zee en geniet van een zonnig terrasje.

Mijn favoriete vakken op school: Wiskunde.

Wat leer je in mijn klas?

 • Samen gaan we op verkenning in de omgeving van de school, met als apotheose de stapproef.
 • In H4B word jij een kei in kommagetallen!

Neem een kijkje
binnen onze klas

Lees onze blog

 • Een school waar mijn kindjes zich goed voelen en waar het altijd een leuk weerzien is met vriendjes, leerkrachten en andere ouders.
  Mama Iris
  Sint Barbaracollege Testimonial Iris
 • We hebben zo een toffe school waar we veel kunnen bewegen en sporten tijdens en buiten de lessen. Vooral het buiten bewegend leren is zo leuk!
  Leerling
  Sint Barbaracollege Testimonial Seppe
 • Met ❤️ en ziel samen ontdekken, leren, groeien, de toekomst tegemoet gaan… Als ons dit samen lukt, dan schittert de juf heel graag met ELK KIND mee!🌟
  Juf Ilse
  Sint Barbaracollege Testimonial Juf Ilse