Welkom
in de peuter- & 1ste kleuterklas!

Welkom in de peuter- & 1ste kleuterklas. In onze klas is het de bedoeling dat iedereen graag naar school komt om nieuwe dingen te ontdekken. Ik wil de kleuters stimuleren om zelf initiatieven te nemen, hen leren om zelfstandig te zijn en hen het gevoel geven dat ze ertoe doen en erbij horen.

Hartje Icon
Sint Barbara College Heilig Hartplein Klassen Hks1

Hallo, ik ben Juf Martine

Ik ben Martine Goossens en werk inmiddels meer dan 33 jaar in het kleuteronderwijs. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongvolwassenen.

Ik ben jong van hart.

Mijn hobby’s: mijn vrije tijd spendeer ik graag mijn tijd met mijn kleinzoon, vertoef ik graag in onze tuin en geniet ik van de kleine dingen in het leven.

Mijn favoriete vakken op school: LO, muziek en knutselen.

Wat leer je in mijn klas?

 • In mijn klas staat het welbevinden centraal en gaan we al spelend samen vele dingen ontdekken en leren.

Hallo, ik ben Juf Lieke

Ik sta op dinsdag in de klas HKS1.

Ik ben 26 jaar.

Mijn hobby’s: Wandelen, fietsen, op stap gaan naar een stad.

Mijn favoriete vakken op school: Knutselen.

Wat leer je in mijn klas?

 • Beweging kleuter: Motorische ontwikkeling is belangrijk voor kleuters om hun energie kwijt te raken en voor hun algemeen welzijn.
 • Op ontdekking gaan in de turnzaal en samen nieuwe dingen uitproberen: lopen, rennen, springen, klimmen,… en vooral samen plezier maken staat bij ons centraal!

Neem een kijkje
binnen onze klas

Lees onze blog

 • Een school waar mijn kindjes zich goed voelen en waar het altijd een leuk weerzien is met vriendjes, leerkrachten en andere ouders.
  Mama Iris
  Sint Barbaracollege Testimonial Iris
 • We hebben zo een toffe school waar we veel kunnen bewegen en sporten tijdens en buiten de lessen. Vooral het buiten bewegend leren is zo leuk!
  Leerling
  Sint Barbaracollege Testimonial Seppe
 • Met ❤️ en ziel samen ontdekken, leren, groeien, de toekomst tegemoet gaan… Als ons dit samen lukt, dan schittert de juf heel graag met ELK KIND mee!🌟
  Juf Ilse
  Sint Barbaracollege Testimonial Juf Ilse