Onze leerkracht
bewegingsopvoeding

In mijn vakgebied wil ik er vooral naar streven om kinderen hun leven lang de vreugde van sport en spel te leren kennen.

Hartje Icon
Sint Barbara College Ontdek Jouw Klas

Hallo, ik ben Juf Kirsten

Ik ben 41 jaar

Mijn hobby’s: Alles wat met sport te maken heeft.

Mijn favoriete vakken op school: Turnen uiteraard.

Wat leer je in mijn klas?

 • Motorische ontwikkeling is belangrijk voor kleuters om hun energie kwijt te raken en voor hun algemeen welzijn. Op ontdekking gaan in de turnzaal en samen nieuwe dingen uitproberen: lopen, rennen, springen, klimmen,… en vooral samen plezier maken staat bij ons centraal!
 • Zorg Heilig Hart kleuter: Wij ZORGen voor elke kleuter en willen elk kind de kans geven om op eigen tempo te ontwikkelen en groeien in hun mogelijkheden. Wij bieden onderwijs op maat van elk kind.

Neem een kijkje
binnen onze klas

Lees onze blog

 • Met ❤️ en ziel samen ontdekken, leren, groeien, de toekomst tegemoet gaan… Als ons dit samen lukt, dan schittert de juf heel graag met ELK KIND mee!🌟
  Juf Ilse
  Sint Barbaracollege Testimonial Juf Ilse
 • Een school waar mijn kindjes zich goed voelen en waar het altijd een leuk weerzien is met vriendjes, leerkrachten en andere ouders.
  Mama Iris
  Sint Barbaracollege Testimonial Iris
 • We hebben zo een toffe school waar we veel kunnen bewegen en sporten tijdens en buiten de lessen. Vooral het buiten bewegend leren is zo leuk!
  Leerling
  Sint Barbaracollege Testimonial Seppe