Welkom
in het tweede & derde leerjaar

Welkom in het tweede/derde leerjaar. In onze klas leer je de maal – en deeltafels voor het eerst kennen. We leren ook rekenen met natuurlijke getallen tot 100. Elke dag gaan we aan de slag met lezen en voorlezen. Verder gaan we op pad doorheen onze school en de schoolomgeving om deze beter te leren kennen.

Welkom in het derde leerjaar. In onze klas leren we rekenen met natuurlijke getallen tot 1 000. We leren ook voor het eerst cijferen. Elke dag gaan we aan de slag met lezen en voorlezen. Tijdens de lessen oriëntatie op de wereld leren we Zottegem en zijn deelgemeenten wat beter kennen.

Hartje Icon
Sint Barbara College Trapstraat Klassen T23

Hallo, ik ben Juf Jody

Ik ben 22 jaar.

Mijn hobby’s: Wandelen.

Mijn favoriete vakken op school: Muzische vorming.

Wat leer je in mijn klas?

 • In het tweede leerjaar maak ik kennis met de maal- en deeltafels en leer ik rekenen tot 100. Ook het schrijven van hoofdletters zal ik doorheen dit schooljaar leren.
 • In het derde leerjaar leer ik rekenen tot 1000 en maak ik kennis met het cijferen.

Neem een kijkje
binnen onze klas

Lees onze blog

 • Met ❤️ en ziel samen ontdekken, leren, groeien, de toekomst tegemoet gaan… Als ons dit samen lukt, dan schittert de juf heel graag met ELK KIND mee!🌟
  Juf Ilse
  Sint Barbaracollege Testimonial Juf Ilse
 • Een school waar mijn kindjes zich goed voelen en waar het altijd een leuk weerzien is met vriendjes, leerkrachten en andere ouders.
  Mama Iris
  Sint Barbaracollege Testimonial Iris
 • We hebben zo een toffe school waar we veel kunnen bewegen en sporten tijdens en buiten de lessen. Vooral het buiten bewegend leren is zo leuk!
  Leerling
  Sint Barbaracollege Testimonial Seppe